fredag den 27. februar 2015

Crazy Girl Friday med Louise Dahl Havlykke

CRAZY GIRL FRIDAY

YAY - Så blev det fredag og dermed tid til Crazy Girl Friday. 

I dag har vi fornøjelsen af 

LOUISE DAHL HAVLYKKE

Louises altid crazy lækre og vildt detaljerede stil, er bare ikke til at ignorerer. Vi elsker Louise, elsker hendes stil og elsker hendes personlighed. Ingen Crazy Girl er så Crazy som Louise. Så forbered jer på endnu en scrappe-eksplosion fra Louise, vi ved I vil elske det lige så meget som os!!
Hej derude!
Jeg håber ikke, at I er trætte af vinteren allerede? Jeg har nemlig i denne omgang hovedsaligt brugt Winter-kittet fra Crazy Girl Paper. Dette er blandet med lidt fra restekassen, glimmer papir (surprice…) samt papir fra Selfie Girl. Og for at det ikke skal være løgn, skal vi ydermere skrue tiden tilbage til december måned, for jeg har i denne omgang valgt at vise jer mit december-spread.

Jeg har i år (læs: sidste år) for første gang kastet mig ud i at lave December Daily, og det var fantastisk! Jeg har sjældent oplevet julemåneden helt så intens, og selvom jeg elsker julemåneden, og altid har gjort det, har december måned været noget ganske særligt sidste år. Jeg tror netop, at dette skyldes den daglige journaling og de skønne billeder jeg kunne scrappe. Jeg kunnet stoppe op hver dag, og nyde de ting, begivenheder og gøremål vi har brugt tiden på, både som familie og for mig selv. Som altid, er jeg til stadighed fasineret af, hvordan hverdagen pludselig kan mærkes og fornemnmes bare en lille tand bedre, når man giver sig selv tid til at stoppe op og mærke efter,  og når hverdagen dokumenteres i ord og billeder.  Trods min December Daily følte jeg alligevel, at jeg ”manglede” et spread i mit ”rigtige” PL-album. Et helt år, der er beskrevet på ugebasis i albummet – og så manglede hele december.…! Nooooo, det kunne jeg ikke få til at gå op i en højere enhed, så spreaded skulle afslutte mit PL-år, uden så mange ord, blot masser af dejlige stemningsbilleder. Jeg har valgt at lave en lille insert-side i A4 format. Et billede af min yngste søn og jeg selv, da vi fældede vores juletræ. Jeg elsker bare udtrykket i hans øjne – det er da ægte glæde!

Håber I alle er kommet godt i gang med det nye år, og at der er masser af gang i kreativiteterne i de små hjem.
Vi ses!
Louise
SEASON GIRL: Winter kittet består af:


6 stk. - A4

4 stk. - 6x4

11 stk. - 3x4
6 stk. - 3x3
1 stk. - 2x2
7 stk. - labels

Pris: 29.00 dkr.

HUSK AT VORES KIT BÅDE EGNER SIG TIL 
TRADITIONEL SCRAPBOOKING, KORT OG TIL PROJECT LIFE.

Du kan besøge, vores ETSYSHOP, hvor du med få klik kan betale og modtage digitale kit. 
Eller du kan sende en mail til: crazygirlpaper@gmail.com
hvis du ønsker at købe et kit.

Derefter modtager du en mail med betalingsinfo, samt leveringsinfo.Vi ses på fredag her på bloggen :)

Annette & Mona

Ingen kommentarer:

Send en kommentar