fredag den 12. september 2014

CRAZY GIRL FRIDAY med Louise Tarp Poulsen

CRAZY GIRL FRIDAY IS HERE -YAY!!!!
Solen skinner, luften dufter af efterår og weekenden venter.
Vi er ikke i tvivl om, hvordan vores weekend skal kickstartes. Annette åbner en cola, Mona laver en skoldhed kop kaffe. Vi chatter lidt på facebook. Diskutere lidt design, de sidste nye scrappetrends og dåner sammen over vores CRAZY GIRLS. Da vi startede dette CRAZY scrappe eventyr, var vi enige om, at vi ønskede at dele vores rejse med nogle skønne danske scrappere. Vi håbede at vi kunne smitte dem med vores crazy feber. Vi diskuterede hvem vi gerne villle samarbejde med. Listen var utrolig lang, for vi er så heldige, her i DK, at vi har mange dygtige og søde designere, som på hver deres måde bidrager til den danske scrappeverden. Vi var enige om, at vi ønskede så forskelige scrappestile som muligt, således at der er noget for enhver smag. Og at vi ønskede at samarbejde både med kendte designere og helt nye. Til sidst blev vi enige om 5 scrappere. Stor var glæden da alle 5 sagde ja. Og at de ikke bare sagde ja, men HELL YES!!!
Vi kalder dem vores DREAM TEAM. Vores JERNHÅRDE LADIES.Vores CRAZY GIRLS.
Disse 5 scrappe super helte, har altid det sidste ord i vores design proces. Når vi synes et kit er færdig, sender vi det til DE 5, som så straks vender tilbage med ris og ros. 
Vi lytter. Retter til, venter på deres godkendelse og så sender vi kittet ud i verden til jer. 
Vi kan ikke udtrykke nok, hvor taknemmelige vi er for disse skønne kvinder. For at de vil bruge deres tid og energi på vores projekt. Og på alle de andre projekter de er involverede i. Vi følger dem på deres blogge, på facebook, når de optræder i andre designteams og som gæstedesignere.
Det er så vigtigt, at vi alle værdsætter alle vores danske designere. At vi husker at sige tak for deres indsats og for den inspiration de giver os dagligt. Der bliver lagt så mange frivillige kræfter i vores danske scrappeverden. Der laves conventions, forummer, demonstrationer, kurser, skrives artikler, laves HM lister, facebookgrupper og meget meget mere. Det er alle disse dejlige scrappere ( og ikke kun vores 5) der sammen skaber den lim, der binder os alle sammen i vores levende danske scrapbooking fælleskab.
Tak til jer alle sammen!!!!

I dag har vi fornøjelsen af, at starte weekenden med vores CRAZY GIRL

LOUISE TARP POULSEN
 
Louise er netop sådan en scrapper, der bidrager med utalige timers frivilligt arbejde, for at udvikle og styrke vores hobby. Louise er altid klar med en hjælpende hånd, en kærlig kommentar og inspirerende scrapbooking. Alle Jer der har mødt Louise, ved hvilke sød og venlig person hun er. Alle der har set Louise scrappe IRL, ved hvor fingerfærdig og kreativ hun er. Alle der har læst hendes artikler og fulgt hendes kreative arbejde, ved hvor dygtig hun er.
Vi elsker Louise. Elsker hendes væsen og elsker hendes scrap.
Louises indlæg i dag, er den sidste i ASTRO GIRL - CRAZY GIRL FRIDAY rækken.
Snart kommer et nyt kit og så ser vi hende og de andre CRAZY GIRLS igen her på bloggen. Indtil da, vil vi gerrne sige TAK til vores DREAM TEAM. UdenJjer - intet CRAZY+GIRL+PAPER.

WE LUUUUUUUUVE YOU, GIRLS!!!!!

Og nu til denne fredags CRAZY GIRL
God weekend.


LOUISE TARP POULSEN

Hej Tøser
 
Så blev det endelig tid til CRAZY GIRL FRIDAY igen.
- nu med ASTRO GIRL!! OMG!! For en lækker serie. 
Jeg savler stadig og har nok gjort det siden jeg så kittet for første gang <3
Især stjernekortene - de er overdrevet awesome.
 
Jeg vil gerne vise Jer min uge 35 som jeg har lavet med Astro Girl. 
Det blev til en lille uge (læs: lille spread) grundet manglende billeder, men det er det gode ved CRAZY GIRL PAPER, de er digitale og de kan printes i store og små mængder, alt efter hvad man skal bruge dem til :) 


Jeg ELSKER filler-card'et og det faktum at det passer perfekt ind i min mikro uge. 


Udover kittet så har jeg brugt lidt bling/halvperler 
- i sølv som jo er indbegrebet af 'space' :) 
Lidt bogstaver som passede perfekt i farven og en enkelt papirsclips. 
Andet behøvede jeg ikke, fordi der er så meget spræl og fart på kittet, 
at pynt nærmest er overflødigt.
Det var alt hvad jeg havde at vise Jer denne gang.
Jeg håber I er blevet inspireret til at lege med.
Ha' en dejlig weekend.Louise
ASTRO GIRL
ASTRO GIRL kittet består af:

2x2 - 3 stk.
3x3 - 6 stk.
3x4 - 16 stk.
4x6 - 1 stk.
A4 - 12 stk.
Labels - 31 stk.

Pris: 49.00 dkr.

HUSK AT VORES KIT BÅDE EGNER SIG TIL 
TRADITIONEL SCRAPBOOKING, KORT OG TIL PROJECT LIFE.

Du kan besøge, vores ETSYSHOP, hvor du med få klik kan betale og modtage digitale kit. Eller du kan sende en mail til: crazygirlpaper@gmail.com
hvis du ønsker at købe et kit.

Derefter modtager du en mail med betalingsinfo, samt leveringsinfo.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar