fredag den 5. september 2014

CRAZY GIRL FRIDAY med Louise Dahl Havlykke

HEJ CRAZY GIRLS

Det er fredag, det er weekend, det er efterår og det er tid til inspiration.
I dag har vi igen besøg af vores dejlige

LOUISE DAHL HAVLYKKE

En ny lysende stjerne på den danske scrapbooking himmel. 
OMG den kvinde kan scrappe. Og tale. Og grine. Og lave ulykker.
Vi elsker hende og vi elsker hendes scrap!!!
Der er ikke grænser for, hvad Louise kan få plads til af lag, glimmer og pynt på et spreed. Og samtidig fastholde et harmonisk udtryk.
Læn Jer tilbage GIRLS, slå benene op, og rejs med Louise ud mellem stjernene.
God fornøjelse!!!


LOUISE DAHL HAVLYKKE


Hej med jer
Så blev det endnu en gang fredag, og hvad er bedre end at tyvstarte weekenden med lidt kreativ inspiration?
Dagens indlæg omhandler mit Project Life (PL), som jeg fortsat laver på ugebasis. Det er slet ikke nok for mig at lave månedsspreads, og det er nok fordi jeg har utrolig svært ved at begrænse mit boom af billeder. Jeg tager rigtig mange billeder – jeg elsker billeder!
Astro Girl kittet er et kærkomment supplement for mig at bruge som basis i mit PL, og jeg sad nærmest og klappede i hænderne, da jeg gennemgik kittet første gang. Der er både mønstre, farver og masser af sort/grå/hvide nuancer. Jeg er storfavorit til alt, hvad der indeholder lyse farver, og både Zombie Girl og Astro Girl indeholder noget af det jeg elsker allermest, nemlig stjerner, grafiske mønstre og skrå striber! Det er da også de lyse basisfarver jeg har valgt at bruge i dagens indlæg. 
Journaling kortene er fundet på Pinterest.
Jeg har lavet PL siden januar, og jeg føler, at jeg er ved at have fundet min stil nu. I starten afprøvede jeg en masse forskellige farver, men følte altid at mine sider blev lidt for rodede at se på – essencen af mit PL – nemlig min historie – følte jeg på en eller anden måde druknede i farvepalettens virvar. Jeg har sidenhen fundet frem til, at jeg føler mig bedst tilpas med en base bestående af lyse farver, gerne hvid/grå/sort/beige – dette fungerer perfekt for mig. Herved får jeg selv bedre overblik over mine sider – og kan så tilsætte små eller større mængde farver og pynt, alt afhængig af mit humør og den tid jeg har til rådighed når kreativiteten skal ud i fingrene.

Når jeg starter processen, går jeg som regel altid ud fra min billeder og vælger farver efter hvad jeg synes klæ’r hinanden, set i forhold til indholdet af billeder. Jeg er nok lidt nørdet og afhængig af, at tingene matcher sammen, jeg føler det giver ro i mit spread, der som regel altid indeholder meget pynt og mange detaljer. 
Jeg er gået all-in i lag-på-lag, og har fundet en stil der passer perfekt til det udtryk jeg gerne vil have frem.

Jeg er bruger altid lang tid på mine sider – jeg har svært ved at begrænse mig, og er typen der synes, at ALT er vigtigt, og derfor nogengange går helt i stå, fordi jeg ikke på forhånd ved, hvor jeg vil ende.  Men med tiden er jeg blevet meget bedre til at organisere mit spread, forstået på den måde, at jeg næsten altid vælger farver, pynt og dies ud på forhånd, som jeg vil benytte mig af. Jeg printer for det meste selv mine billeder, og har stort set ikke noget spild, fordi jeg tilrettelægger og billedbehandler de billeder jeg vil bruge før jeg printer. Statementkort og pyntekort er fantastiske at bruge. De giver et pusterum for læseren og gør, at siden bliver lidt lettere fordøjelig.
Jeg er typen, der bliver lykkelig, når jeg kan hive en skjult lomme op af et kort, finde noget uventet på en bagside eller opdage, at der er en flap et sted, der indeholder små hemmeligheder inden under.


Det er fantastisk, og det gør mig glad på den mest barnlige og jublende måde! Det hænder selvfølgelig også, at det er af ren og skær pladsmangel (apropos det med at begrænse sig!), som fx nedenstående billeder, da jeg måtte dokumentere det her fantastiske stel, jeg jublende slæbte hjem fra et loppemarked. Det var dobbelt op på happiness – tænk sig en glæde ved indkøbet i første instans og sidenhen glæden ved et 3x4 kort, der kunne hives op af en lomme, tilmed med en hemmelig bagside og ydermere en flap der kan åbnes…! Og det bedste af det hele: Jeg tør skrive det her, fordi jeg VED, at der er mange kreative sjæle der har det præcis som jeg!

Tak for endnu en “happy friday” i kreativitetens tegn. 
God weekend til Jer alle.

Louise
ASTRO GIRL
ASTRO GIRL kittet består af:

2x2 - 3 stk.
3x3 - 6 stk.
3x4 - 16 stk.
4x6 - 1 stk.
A4 - 12 stk.
Labels - 31 stk.

Pris: 49.00 dkr.

HUSK AT VORES KIT BÅDE EGNER SIG TIL 
TRADITIONEL SCRAPBOOKING, KORT OG TIL PROJECT LIFE.

Du kan besøge, vores ETSYSHOP, hvor du med få klik kan betale og modtage digitale kit. Eller du kan sende en mail til: crazygirlpaper@gmail.com
hvis du ønsker at købe et kit.

Derefter modtager du en mail med betalingsinfo, samt leveringsinfo.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar